Uansett hva du leter etter, vil HelloDate finne for deg!

Datingsiden som finner den perfekte matchen for deg
1. Registrere
2. Bekreft
3. Begynn å date
Enten du er ute etter en date eller mer .. de beste singlene finner du her!
Hvem blir din date?

Hvorfor HelloDate?

Du søker: HelloDate finner din perfekte match.

HelloDate er et datingside for menn og kvinner over 35 år, og leter etter den perfekte kampen å kontakte.

Overalt og alltid i kontakt!

Bruk 35plusdate på din mobil, bærbar PC, PC eller nettbrett. På denne måten kan du holde kontakten med kampene dine når og hvor du vil!

Medlemmer i nærheten

35plusdate velger ikke bare de mest interessante singlene basert på gjensidige interesser, men også basert på beliggenhet. Selvfølgelig uten å utsette noen private detaljer. 35plusdate håndterer dine personlige detaljer, så vel som andres, med skjønn.

Hva sier single om Hellodate?

pages.index.hellodate.testimonials.title_1

Takket være Hellodate eier vi lykkelig et hjem og en hund sammen, og vi forventer en baby!

pages.index.hellodate.testimonials.title_2

Vi møtte hverandre på HelloDate for snart 10 år siden, og vi har vært gift i 7 år nå!

Chatter og kanskje mer ... på HelloDate
HelloDate er et datingside for menn og kvinner over 35 år, fordi vi vet hvor tøft det kan være å finne noen som passer inn i din alderskategori. Her kan du finne likesinnede voksne som leter etter det samme som deg: Kontakt! Enten dette er ment å være langsiktig, kortsiktig, seriøs, ikke-strenger festet, eller bare morsom kontakt. Basert på preferansene du har indikert, finner HelloDate deg den perfekte, potensielle kampen.
Vil du ha en date snart?
Hellodate velger ikke bare de mest interessante singlene basert på gjensidige interesser, men også basert på beliggenhet. Selvfølgelig uten å utsette noen private detaljer. HelloDate håndterer dine personlige detaljer, så vel som andres, med skjønn.
Alltid og overalt i kontakt
I løpet av kaffepausen, på vei til jobb, eller mens du venter et sted ... På datamaskinen, nettbrettet eller telefonen ... Du kan bruke HelloDate og chatfunksjonen vår anonymt alltid og overalt.
Sikker online dating
HelloDate håndterer personopplysningene til medlemmene sine med skjønn. Så datingsiden er et trygt og sikkert miljø for å kontakte din perfekte match. Men det er også visse tiltak du, som den som ser etter et forhold, kan ta. For mens vi forstår at når du først har funnet den riktige kampen, kan du ikke vente med å møte dem i det virkelige liv, er det viktig å ha noen regler for sikkerhet i tankene, spesielt når det gjelder online dating. Dette vil forhindre uventede og ubehagelige overraskelser.
TIPS
Vær forsiktig med å sende nakenbilder. Ingen vil at andre enn kampen deres skal se disse bildene, men dessverre er det noen ganger vanskelig å forhindre. Forsikre deg om at du så godt som omgivelsene dine, er ugjenkjennelige på bildet.